Εκτίθεμαι | διαγωνισμός φώτο Γυμνής Ποδηλατοδρομίας


" εκτίθεμαι, ΡΗΜΑ
1. εκθέτω τον εαυτό μου ή με εκθέτουν οι άλλοι σε κοινή θέα, σε κάτι συνήθως -αλλά όχι πάντα- αρνητικό, βρίσκομαι ευάλωτος και απροστάτευτος, αφύλαχτος, τίθεμαι σε δημόσια κρίση. "

ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ,
είναι η έκθεση φωτογραφίας που γίνεται στα πλαίσια της Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας στη Θεσσαλονίκης. Σκοπός της έκθεσης είναι να ανατρέψουμε αυτήν τη συνήθως αλλά όχι πάντα- αρνητική έννοια της λέξης.

ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ γιατί η παρουσία μου έχει λόγους να διαδηλώνει, να εκφράζεται, να γιορτάζει στους δρόμους. Γιατί η πόλη έχει ανάγκη την παρουσία μου, γιατί η πόλη είμαι εγώ και διεκδικώ τα δικαιώματα μου ως πεζός, ως ποδηλάτης, ως άνθρωπος.

Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία γιορτάζει 10 χρόνια και διοργανώνει τον δεύτερο διαγωνισμό και έκθεση (ο πρώτος έγινε το 2012), με θέμα τις καλύτερες φωτογραφίες που εσείς έχετε αποτυπώσει από την Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, από το 2008 που πρωτοξεκίνησε. Σκοπός είναι να αναδείξουμε την ελεύθερη έκφραση, πνευματική και σωματική, στα πλαίσια της “Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας”, μια γιορτή για το ποδήλατο, το περιβάλλον και το ελεύθερο σώμα. Περιμένουμε έως 3 καλύτερες φωτογραφίες σας μέχρι την Παρασκευή 26 Μαϊού 2017!

Οι καλύτερες φωτογραφίες που θα επιλεγούν από την ομάδα μας, θα τυπωθούν και θα εκτεθούν στον χώρο του Art Gallery Bar “LA DOZE” (Βηλαρά 1, περιοχή Βαλαωρίτου, Θεσσαλονίκη), περίπου μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ελεύθερο ολοήμερο φεστιβάλ για τα 10 χρόνια Διεθνή Γυμνή Ποδηλατοδρομία, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, με συναυλίες, δρώμενα, και παράλληλες δράσεις.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
Μπορείτε να στείλετε από 1 εώς 3 φωτογραφίες ως φυσικά πρόσωπα, έως και την Παρασκευή 26 Μαϊού 2017, με e-mail στο photos@worldnakedbikeride.gr , στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται τα στοιχεία ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email.

- Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν στο e-mail πρέπει να είναι ανάλυσης τουλάχιστον 1200 pixels η μικρότερη πλευρά.
- Τα πρωτότυπα αρχεία θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε υψηλή ανάλυση (300 dpi) σε μορφή .jpeg ή .tif, σε διαστάσεις 3040 cm.
- Αποκλείονται από τον διαγωνισμό φωτογραφίες που έχουν ληφθεί με κινητά τηλέφωνα.

Κάθε συμμετέχων/ουσα επιτρέπει στην ομάδα συντονισμού της “Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας” να χρησιμοποιήσει χωρίς αντάλλαγμα τις φωτογραφίες που αυτός/ή θα στείλει, για την προώθηση, προβολή και διαφήμιση της “Διεθνoύς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας” και μόνο.

Η ομάδα συντονισμού της “Διεθνούς Γυμνής Ποδηλατοδρομίας” αναλαμβάνει την υποχρέωση, σε οποιαδήποτε αναδημοσίευση και με οποιονδήποτε τρόπο, των φωτογραφιών που έχουν υποβληθεί, να αναφέρει το όνομα του φωτογράφου, μέσα στα πλαίσια της πνευματικής δημιουργίας και της ανάδειξης των δημιουργών.

Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται να συμμορφώνονται προς τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, να σέβονται τα δικαιώματα τρίτων και να τηρούν τους κανόνες του διαγωνισμού. Για το λόγο αυτό, δεσμεύονται να συμπεριφέρονται δίκαια και κυρίως:
- δεσμεύονται ότι αποτελούν το μοναδικό δημιουργό των φωτογραφιών.
- δεσμεύονται ότι οι φωτογραφίες δεν περιέχουν κανένα δάνειο ή απομίμηση που αφορά υφιστάμενα προστατευόμενα έργα και γενικότερα ότι δεν έχουν χρησιμοποιήσει στοιχεία που θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τα δικαιώματα τρίτων, κυρίως αναφορικά με το δικαίωμα επί της εικόνας ατόμων, καθώς και ότι δεν παραβιάζουν την προσωπική σφαίρα και ατομική ζωή οιουδήποτε τρίτου.

Ρητά συμφωνείται ότι η “Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία” ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν αξιώσεις που μπορούν να εγερθούν από τρίτους σε βάρος της λόγω της λήψης των ως άνω φωτογραφιών.

Κάθε συμμετέχων είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τη δημοσίευση των φωτογραφιών εντός των ορίων που του έχουν γνωστοποιηθεί στα πλαίσια της συμμετοχής του στον παρόντα διαγωνισμό και υποχρεούται να διασφαλίζει τη διοργανώτρια έναντι κάθε πράξης ή προσφυγής ή οποιασδήποτε ενέργειας (δικαστικής ή εξώδικης) που θα μπορούσε να ασκηθεί λόγω της δημοσίευσης των εν λόγω φωτογραφιών στα πλαίσια της παρούσης, από οποιοδήποτε άτομο εις βάρος της εικόνας του, της ιδιωτικής του ζωής ή έναντι οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος που θα μπορούσε να επικαλεστεί, κυρίως αναφορικά με την Πνευματική Ιδιοκτησία. Κάθε συμμετέχοντας/ουσα θα φροντίσει κυρίως να λάβει άδεια από κάθε τρίτο πρόσωπο, του οποίου η εικόνα απεικονίζεται στις φωτογραφίες.

Αν ένα άτομο έχει λόγους να πιστεύει ότι κάποιο άτομο σφετερίζεται την ταυτότητά του ή θίγει ένα δικαίωμά του, θα πρέπει να ενημερώσει αμέσως τους διοργανωτές, προκειμένου οι τελευταίοι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: photos@worldnakedbikeride.gr

Με τη συμμετοχή του κάποιος/α στο συγκεκριμένο διαγωνισμό αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως όλους τους όρους του παρόντος κανονισμού.

Website www.worldnakedbikeride.gr
Facebook Page www.facebook.com/wnbr.gr
Twitter www.twitter.com/wnbr_greece
Instagram www.instagram.com/worldnakedbikeridegr
Google+ Page www.google.com/+WorldNakedBikeRideGR
YouTube www.youtube.com/worldnakedbikeridegr
Website in English www.worldnakedbikeride.gr/english
International Website www.worldnakedbike.org

10 χρόνια Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία | World Naked Bike Ride
Μια γιορτή για το ΠΟΔΗΛΑΤΟ | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΩΜΑ
Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, Θεσσαλονίκη
fb εκδήλωση www.facebook.com/events/1616854071657972/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

11η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία 2018 - Ανακοίνωση

Τι-Πως-Γιατί; Γυμνή Ποδηλατοδρομία | παρουσιάσεις προβολές

11η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία 2018 - ΔΤ Πρόγραμμα, Αφίσα, Video